GLASZETTER

Zaandam

Binnen 30 minuten aanwezig in heel Noord-Holland

R

GEEN VOORRIJKOSTEN

Het is al vervelend genoeg dat u schade heeft, dus geen voorrijkosten

R

GLASVERZEKERING

Wij werken samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen

R

24/7 BEREIKBAAR

Wij zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gratis bereikbaar op 0800-0060

GLASZETTER ZAANDAM: AV GLAS

Met Glaszetter Zaandam een betrouwbare glasspecialist in de buurt

Al eeuwenlang vormt glas in ramen een goede bescherming voor woonhuizen en gebouwen. Hiermee wordt de binnenzijde van woningen beschermd tegen de weersinvloeden en glas zorgt voor de nodige thermische en akoestische isolatie. Goede kwaliteit glas zal er ook voor zorgen dat inbrekers geen kans krijgen. Als glas breekt of beschadigd raakt, dan is het heel belangrijk om snel actie te ondernemen. Als u in Zaandam of omgeving woont, dan is AV glas de glaszetter Zaandam die snel en vakkundig nieuw glas bij u kan plaatsen. Profiteert u daarom ook van alle voordelen van onze glasservice Zaandam.

24/7 glasservice Zaandam

Het vervangen van glas moet in de meeste gevallen snel gebeuren. Maar u zult net zien dat de meeste problemen met kapot glas juist op uren gebeuren als er niemand meer te bereiken is. In de late avonduren of zelfs ‘s nachts, in de weekenden of op feestdagen zijn niet de meest ideale tijdstippen om met kapot glas te zitten. Het voordeel dat wij in Zaandam zitten is dat u direct contact met ons kunt opnemen op elk tijdstip van de dag en wij dan binnen 30 minuten bij u ter plekke zijn. Wij zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u beschikbaar. U hoeft dus nooit te wachten tot een volgende dag, wij zorgen ervoor dat uw huis weer snel is beveiligd tegen inbraak en de weersomstandigheden. En als glaszetter Zaandam zijn wij altijd bij u in de buurt en hoeft u ook nooit voorrijkosten te betalen. Wij vervangen alle soorten glas. Of het nu dubbel glas is of enkel glas, wij kunnen putten uit een grote voorraad verschillende glassoorten. Wij hebben een samenwerking met Kitbedrijf Zaandam.

Onze Projecten

Projecten waar wij trots op zijn.

Wij herstellen en leveren glas tegen voordelig tarieven. U krijgt geen onverwachte kosten achteraf; we handelen alles meteen af met de verzekering. AV Glas hanteert geen voorrijkosten. Ten slotte ontvangt u 10 jaar garantie op HR++ glas. Bij AV Glas bent u altijd goedkoop uit.
Hiernaast treft u een aantal van onze projecten voor meer projecten klikt u op de knop hieronder.
Glazen trap

Glazentrap

Door de kracht van beloopbaar glas hebben wij een de volgende glazentrap geplaatst.

glaszetter Amsterdam

Raamwerk vervangen

Raamwerk vervangen voor kantoren. Steeds meer bedrijven investeren in HR glas.

Avglas

Van Enkel Glas naar Dubbel Glas

Groot project het vervangen enkelglas naar dubbelglas van 5 panden in Amsterdam Zuid.

glas en lood

Glas in lood

Nieuw glas in lood raam geplaatst in een kerk in de buurt van Amsterdam

Slachtoffer van inbraak? Bel AV Glas BIJ SPOED

Zijn inbrekers door middel van het inslaan van glas uw woning binnengekomen? Dan kan dit een grote impact hebben. Het is geen fijn idee dat onbevoegden door uw privéspullen zijn gegaan en eventueel kostbaarheden hebben meegenomen. Het tast in grote mate uw veiligheidsgevoel aan. En in uw eigen huis wilt u zich toch optimaal veilig voelen? Na een inbraak kunt u natuurlijk tijdelijke maatregelen nemen en het kapotte raam beschermen met een houtplaat, maar uw woning blijft gevoelig en is niet optimaal beveiligd.

Neemt u daarom direct contact met Glaszetter Zaandam op. Als glashandel Zaandam zitten wij altijd in de buurt en door onze 24/7 glasservice zijn wij ook nog eens op elk moment binnen 30 minuten bij u. Het tijdstip of dag maakt niet uit, wij zijn altijd bereikbaar. Wij zullen de situatie analyseren en snel en vakkundig uw glas vervangen. Heeft u een speciale glassoort? Wij zijn specialist in speciale glassoorten, zoals glas in lood of veiligheidsglas. Wij zullen er alles aan doen om u weer u weer veilig te laten voelen in uw eigen woning. 

 

Offerte Aanvragen

Je gegevens
Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.

Hoe kunnen we helpen?
Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.

Glas soorten

Wij zijn de grootste glas experts van Noord Holland
Glaszettersbedrijf AV Glas werkt met alle glassoorten. Wij lichten hiernaast een aantal glassoorten voor u uit die erg populair zijn in Zaandam.
Dubbelglas

Dubbel Glas

Het grootste voordeel van dubbelglas is dat u met dubbelglas flink bespaart op uw energierekening. Daarnaast wordt ook geluid goed geïsoleerd door dubbelglas, zodat u minder snel last heeft van geluidsoverlast.

24/7 glasservice Amsterdam

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is sterk aan te raden in een drukke stad als Zaandam. AV Glas levert veiligheidsglas in verschillende soorten. Zo is er letselbeperkend glas en gelaagd veiligheidsglas. Lees hier meer over de verschillende soorten veiligheidsglas.

Beloopbaar glas

BELOOPBAAR GLAS

Met speciaal beloopbaar glas is het mogelijk om bijvoorbeeld een vloer of een dak van glas te laten plaatsen. Hiermee creëert u een prachtige lichtinval in uw woning of pand. AV Glas levert en installeert veilig beloopbaar glas van de beste kwaliteit.

gekleurd glas

GEKLEURD GLAS

Gekleurd glas geeft uw woning, kantoor of winkel een unieke uitstraling. Onze glaszetters werken met gekleurd glas van hoogwaardige kwaliteit en komen het gekleurde glas graag bij u in Zaandam plaatsen.

Klanten aan het woord

Fam. De Kort, Amsterdam Noord

 Topservice na inbraak onze woning

Afgelopen weekend is er bij ons ingebroken, en dat terwijl we volgende week op vakantie gaan. Via kennissen werden we gewezen op AV Glas. Ze waren al na 20 minuten aanwezig en hebben onze gesneuvelde ruit vakkundig vervangen door een nieuwe. Topservice!

 

Reviews

Ilse, Amsterdam

Topservice na bal door keukenraam

Onze zoons houden ervan om met vriendjes te voetballen voor ons huis. Vorige week gebeurde waar we bang voor waren: de bal vloog door ons keukenraam. Ik heb snel AV Glas gebeld en zij hebben dezelfde dag nog een nieuwe ruit geplaatst. De monteurs waren erg behulpzaam en de prijs van het vervangen viel ons gelukkig mee.“

 

Reviews

Roeland, Amsterdam

Topservice nieuw ruit in 1 dag

Vond hun op google en kon direct bellen dus dat was fijn. Vanwege de regen had ik snel hulp nodig, door wat te schuiven aan hun kant had ik dezelfde dag al een nieuwe ruit! Bedankt voor de top service avglas.

 

Reviews

Glaszetters Zaandam
Glashandel zaandam

Met isolatie glas is uw woning  optimaal geïsoleerd

Woning beter isoleren

Het doel is om woningen zo energiezuinig mogelijk te maken. Hiermee kan veel energie bespaard worden, maar dit is ook voordelig voor uw portemonnee. Er zijn verschillende manieren om uw woning te isoleren. Daarbij ontkomt u niet aan het glas dat in uw woning zit. Bestaat uw woning nog uit enkel glas? Met isolatie glas kunt u het enkel glas vervangen en heeft u een veel beter geïsoleerde woning. Schakelt u voor het plaatsen van isolatie glas ook Glashandel Zaandam in. Wij leveren diverse soorten isolatie glas, zoals dubbel glas en hr glas. Dubbel glas is een zeer goed glas dat bestaat uit twee glasplaten met hiertussen een spouw. Maar nog beter is het als u hr glas laat installeren. De spouw is dan gevuld met een edelgas en het glas bevat een coating dat warmte en kou optimaal kan reguleren. Wanneer u uw glas door ons laat vervangen, dan weet u dat uw glas professioneel en vakkundig geplaatst wordt. U zult direct kunnen profiteren van een uw goed geïsoleerde woning en veel energie en geld besparen. 

Ook voor ondernemers is Glaszetter Zaandam de beste oplossing

Bent u ondernemer en heeft u een bedrijfspand of een winkel? Ook dan kunt u te maken krijgen met glasschade. Is de etalageruit stuk gegaan door een ongelukje, vandalisme of inbraak? Het is belangrijk dat uw ruit met spoed wordt vervangen. Uw winkelvoorraad is namelijk niet meer veilig en primitieve tijdelijk maatregelen zijn niet afdoende genoeg. Belt u ons daarom met spoed. Door onze 24/7 spoedservice kunt u Glaszetter Zaandam op ieder moment van de dag bereiken. En door onze standplaats in Zaandam zijn wij ook nog eens zonder voorrijkosten binnen 30 minuten ter plaatse. Na het vervangen van uw ruit is uw winkel of bedrijfspand weer optimaal beveiligd. Laat u ook door ons adviseren over het plaatsen van veiligheidsglas, zodat de kans op ongelukjes en inbraak drastisch verminderd. 

Glaszetter Zaandam heeft veel verschillende glassoorten in voorraad

Glaszetter Zaandam is een specialist in verschillende en bijzondere glassoorten. Wij hebben vele glassoorten in voorraad, zodat wij uw glas snel kunnen plaatsen. Uiteraard hebben wij de veel gebruikte dubbele beglazing en hr glas om uw woning comfortabel te isoleren. Maar wij hebben nog zoveel meer soorten glas. Heeft u een oudere woning die voorzien is van glas in lood glas? Als hier schade aan ontstaat kunnen wij dit voor u vervangen of repareren. Als u de binnendeuren wilt vervangen door glazen deuren, neemt u dan eens contact met ons op. Onze glazen deuren zullen een moderne en stijlvolle aanvulling op uw interieur zijn. Ook voor speciale projecten is Glaszetter Zaandam inzetbaar. Wilt u een heel bijzondere trap die geheel uit glas bestaat? Of heeft u een gedeelte van de vloer voorzien van glas? Met beloopbaar glas zullen ook uw speciale wensen uitkomen. Naast glas hebben wij ook nog een assortiment aan spiegels. Misschien heeft u een antieke spiegel waarvan het glas is beschadigd? Neemt u daarvoor ook contact met Glaszetter Zaandam op. Ook uw spiegelglas kunnen wij voor u vervangen.

AV Glas is dé glaszetter Zaandam

Gevestigd in Zaandam, kunnen wij als u in Zaandam of omgeving woont snel en deskundig bedienen bij al uw problemen met glas. Of uw ruit nu kapot is door een bal, inbraak of vandalisme, met onze ruime ervaring weten wij hoe uw glas snel en vakkundig te vervangen. Omdat wij 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar zijn, zijn wij zeer flexibel en betrouwbaar. Doordat we een grote glasvoorraad hebben zult u nooit lang op uw glas hoeven te wachten en binnen 30 minuten rijden wij bij u voor. Dit alles uiteraard zonder voorrijkosten. Moet uw glas ook vervangen worden? Neemt u dan snel contact met ons op, zodat u snel van nieuw glas mag genieten. 

Deze website is mede mogelijk gemaakt door Studio Webdigi in samenwerking met SEO specialist dit onder beheer van Mannen Werk